Ми надаємо широкий спектр

стоматологічних послуг!

Посміхайтеся, це вам личить

Хірургічна стоматологія

Це розділ стоматології, практикуючий такі методи лікування як: операції з видалення зубів, підсадка кісткової тканини, підготовка і імплантація зубів, а також різноманітні естетичні операції в пародонтології.

Ендодонтичне лікування

Усунення інфекції всередині кореневої канальної системи (видалення пульпи або її розпаду, видалення інфікованого дентину), надання кореневого каналу необхідної форми, підвищення ефективності дії використовуваних лікарських засобів.

Стоматологічна імплантація зубів

Зуби – єдина частина людського організму, яка нездатна до самовідновлення. Іх необоротна втрата чревата зміною рис обличчя, порушенням функції жування, а потім і несприятливим впливом на травну систему людини. На щастя, сучасна стоматологія пропонує вірне рішення проблеми – імплантацію зубів.

Відбілювання зубів

Це процедура освітлення зубної емалі під впливом відбілюючих препаратів з наступною активацією агента лампою або хімічним реактивом. Залежно від технології відбілювання зубів для активації реагенту застосовують промінь лазера, ультрафіолетові або лампи холодного світла.

Виправлення прикусу

Змикання щелеп з аномальним прикусом провокує деформацію форми обличчя, порушує жувальну функцію, негативно впливає на мовну діяльність. Тому виправлення прикусу у дорослих і підлітків – першочергове завдання, яке допоможе вирішити лікар-ортодонтолог.

Педіатрична стоматологія

Лікування зубів в поліклініці починається з первинного огляду пацієнта і складання точного плану лікування. На будь-якій стадії лікування застосовується безпечна і надійна анестезія, яка повністю виключає больові відчуття. Ранні стадії карієсу лікуються без препарування зуба (без бормашини).

Дзвонить (050) 678-02-57

Декілька порад стоматолога

Не забувайте про гігієну порожнини рота

Чистити зуби потрібно два рази на день – утром після сніданку та ввечері перед сном. Це дозволяє отримати максимально довготривалий період, коли зуби вільні від бактеріального наліта. Після кожного прийому їжі рекомендується прополоскати порожнину рота.

Важливо правильно чистити зуби

Зуби потрібно чистити 2-3 хвилини при використанні гігієнічної зубної пасти. Цей період можна збільшити до 6-7 хвилин при використанні лікувально-профілактичної зубної пасти. Не забувайте регулярно міняти зубну щітку.

Регулярно відвідуйте стоматолога

Про похід до стоматолога замислюються тільки коли зуб дає знати про себе болем. Це означає, що замість профілактики, починають боротися з наслідками. Для того щоб уникнути дорогого лікування, потрібно відвідувати стоматолога навіть коли скарг немає.

Інформація і статті

Почніть свій день з посмішкою!

На сьогоднішній день існує сучасний метод, що дозволяє досягти високої функціональної та естетичної реабілітації зубів – бюгельне протезування зубів.

Відбілювання зубів – це зміна кольору зубів за допомогою високоякісних професійних відбілюючих препаратів на основі перекису водню.

Дуже важливим в щоденному догляді за зубами і порожниною рота є правильна техніка чищення зубів і правильний підбір засобів для чищення.

Вигідні пропозиції для наших клієнтів

Зручна форма оплати. Сімейні знижки. Знижка першого візиту. Пропозиція місяця.

  • Оплата через термінал, оплата частинами. Приймаються картки будь-якого банку.
  • Для постійних клієнтів та членів їх сім’ї діє знижка 10% від вартості послуги.
  • При першому візиті ви отримуєте знижку 15% на будь-який вид послуг.
  • Безкоштовно консультація + кисневий коктейль кожному пацієнту при першому візиті.

Де ми знаходимося